Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Ford Explorer PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Ford Explorer PHEV? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je Ford Explorer PHEV zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw wallbox voldoet aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet wanneer er een overschot van energie voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij enkel die elektriciteit gebruikt om jouw Ford Explorer PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je bestaande Ford Explorer PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je Ford Explorer PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot beste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Ford Explorer PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Ford Explorer PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een vooruitstrevende oplader die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Ford Explorer PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel Ford Explorer PHEV eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de kans om op te laden niet altijd present is. En exact hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een wallbox welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op reis.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je Ford Explorer PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Ford Explorer PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Ford Explorer PHEV overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Ford Explorer PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.