Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Fisker Ocean?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Fisker Ocean? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je Fisker Ocean zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je laadpaal voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het zuinigste tarief, de wallbox weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet als er een overschot van stroom verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om jouw Fisker Ocean op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je huidige Fisker Ocean te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende wallbox voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen zodra je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je steeds je Fisker Ocean opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van Fisker Ocean!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Fisker Ocean

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Fisker Ocean en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste Fisker Ocean rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Fisker Ocean en het laadproces start automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Fisker Ocean nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Fisker Ocean overal en altijd laden! De set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Fisker Ocean

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.