Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Fiat 600e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Fiat 600e? Als je thuis een laadpaal wil installeren om je Fiat 600e zo kostenbesparend en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je wallbox voldoet aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de lader weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet of er een teveel aan elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij louter die energie zal gebruiken om je Fiat 600e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je bestaande Fiat 600e op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw Fiat 600e opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van Fiat 600e!

go-e wallbox Gemini Flex voor Fiat 600e

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde oplader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Fiat 600e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Fiat 600e chauffeurs zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een lader die in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal simpel en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Fiat 600e en het laadproces start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Wagens: Onze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Fiat 600e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Fiat 600e overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Fiat 600e

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.