Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Fiat 500e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Fiat 500e? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je Fiat 500e zo zuinig en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet als er een teveel aan elektriciteit beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die energie zal gebruiken om jouw Fiat 500e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande Fiat 500e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je Fiat 500e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Fiat 500e!

go-e wallbox Gemini Flex voor Fiat 500e

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Fiat 500e en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Fiat 500e chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Fiat 500e en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Fiat 500e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Fiat 500e overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Fiat 500e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.