Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Ferrari SF90 Stradale?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Ferrari SF90 Stradale? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Ferrari SF90 Stradale zo gunstig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat jouw laadpaal beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet wisselen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet of er een overschot van energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter die energie zal gebruiken om je Ferrari SF90 Stradale te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige Ferrari SF90 Stradale te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van wallbox te veranderen indien je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je Ferrari SF90 Stradale opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Ferrari SF90 Stradale!

go-e wallbox Gemini Flex voor Ferrari SF90 Stradale

De go-e laadpaal Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Ferrari SF90 Stradale en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Ferrari SF90 Stradale bestuurders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Ferrari SF90 Stradale en het laden start vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Ferrari SF90 Stradale nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Ferrari SF90 Stradale overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Ferrari SF90 Stradale

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.