Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Ferrari SF90 Spider?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Ferrari SF90 Spider? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je Ferrari SF90 Spider zo zuinig en eenvoudig mogelijk te laden, dan wil je dat je oplader tegemoet komt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet of er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze elektriciteit gebruikt om je Ferrari SF90 Spider te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je huidige Ferrari SF90 Spider te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een uitstekende oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen zodra je een nieuwe elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Ferrari SF90 Spider opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle modellen van Ferrari SF90 Spider!

go-e lader Gemini Flex voor Ferrari SF90 Spider

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Ferrari SF90 Spider en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele lader wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het merendeel Ferrari SF90 Spider chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Steeds simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw Ferrari SF90 Spider en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Ferrari SF90 Spider nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Ferrari SF90 Spider overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Ferrari SF90 Spider

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.