Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Ferrari 296 GTB?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Ferrari 296 GTB? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Ferrari 296 GTB zo zuinig en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je lader tegemoet komt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw wallbox weet wanneer er een overschot van elektriciteit aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij louter die elektriciteit zal gebruiken om jouw Ferrari 296 GTB op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je huidige Ferrari 296 GTB op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van wallbox te veranderen op het moment dat je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Ferrari 296 GTB opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Ferrari 296 GTB!

go-e wallbox Gemini Flex voor Ferrari 296 GTB

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde oplader die ontwikkeld is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van Ferrari 296 GTB en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Ferrari 296 GTB rijders zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is de go-e oplader Gemini flex een lader die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je Ferrari 296 GTB en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: Deze go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Ferrari 296 GTB nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verlagen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Ferrari 296 GTB overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Ferrari 296 GTB

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.