Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een DS 9 E-Tense 360?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw DS 9 E-Tense 360? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je DS 9 E-Tense 360 zo rendabel en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het zuinigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet wanneer er een overschot van stroom voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om je DS 9 E-Tense 360 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om jouw huidige DS 9 E-Tense 360 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw DS 9 E-Tense 360 opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle modellen van DS 9 E-Tense 360!

go-e wallbox Gemini Flex voor DS 9 E-Tense 360

De go-e laadpaal Gemini flex is een geperfectioneerde lader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van DS 9 E-Tense 360 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep DS 9 E-Tense 360 rijders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je DS 9 E-Tense 360 en het laden start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw DS 9 E-Tense 360 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw DS 9 E-Tense 360 overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor DS 9 E-Tense 360

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.