Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een DS 9 E-Tense 250?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw DS 9 E-Tense 250? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je DS 9 E-Tense 250 zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de laadpaal weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er een teveel aan energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug het net op te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze stroom gebruikt om jouw DS 9 E-Tense 250 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw huidige DS 9 E-Tense 250 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van lader te wisselen als je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw DS 9 E-Tense 250 opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle wagens van DS 9 E-Tense 250!

go-e wallbox Gemini Flex voor DS 9 E-Tense 250

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van DS 9 E-Tense 250 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van DS 9 E-Tense 250 rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw DS 9 E-Tense 250 en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw DS 9 E-Tense 250 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw DS 9 E-Tense 250 overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor DS 9 E-Tense 250

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.