Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een DS 7 PHEV 4×4 360?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je DS 7 PHEV 4×4 360? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je DS 7 PHEV 4×4 360 zo winstgevend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wens je dat je lader voldoet aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het beste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet of er overtollige stroom voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen deze energie zal gebruiken om je DS 7 PHEV 4×4 360 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw bestaande DS 7 PHEV 4×4 360 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte laadpaal voor jouw elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds je DS 7 PHEV 4×4 360 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van DS 7 PHEV 4×4 360!

go-e Oplader Gemini Flex voor DS 7 PHEV 4×4 360

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van DS 7 PHEV 4×4 360 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de grootste groep DS 7 PHEV 4×4 360 eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een laadpaal die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw DS 7 PHEV 4×4 360 en het laden start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je persoonlijke voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw DS 7 PHEV 4×4 360 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw DS 7 PHEV 4×4 360 overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor DS 7 PHEV 4×4 360

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.