Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een DS 7 PHEV 4×4 300?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je DS 7 PHEV 4×4 300? Als je thuis een laadpaal wenst te zetten om je DS 7 PHEV 4×4 300 zo rendabel en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat je wallbox voldoet aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet wanneer er overtollige energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om je DS 7 PHEV 4×4 300 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw huidige DS 7 PHEV 4×4 300 te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen op het moment dat je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds jouw DS 7 PHEV 4×4 300 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van DS 7 PHEV 4×4 300!

go-e wallbox Gemini Flex voor DS 7 PHEV 4×4 300

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve oplader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van DS 7 PHEV 4×4 300 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van DS 7 PHEV 4×4 300 eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de optie tot laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je DS 7 PHEV 4×4 300 en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw DS 7 PHEV 4×4 300 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw DS 7 PHEV 4×4 300 overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor DS 7 PHEV 4×4 300

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.