Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een DS 7 PHEV 225?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je DS 7 PHEV 225? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je DS 7 PHEV 225 zo zuinig en snel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw lader beantwoordt aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het gunstigste tarief, hij weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet of er resterende energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om je DS 7 PHEV 225 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je huidige DS 7 PHEV 225 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van oplader te veranderen indien je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw DS 7 PHEV 225 opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste oplader op de markt voor alle modellen van DS 7 PHEV 225!

go-e lader Gemini Flex voor DS 7 PHEV 225

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende oplader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van DS 7 PHEV 225 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van DS 7 PHEV 225 chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is deze go-e laadpaal Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je DS 7 PHEV 225 en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een blackout volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw DS 7 PHEV 225 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw DS 7 PHEV 225 overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kunt u uw elektrische wagen altijd en overal laden, desondanks welk stopcontact er voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor DS 7 PHEV 225

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.