Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een DS 4 PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw DS 4 PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je DS 4 PHEV zo rendabel en snel mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet of er overtollige energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij louter die stroom zal gebruiken om je DS 4 PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande DS 4 PHEV op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van oplader te veranderen als je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw DS 4 PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van DS 4 PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor DS 4 PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde laadpaal die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van DS 4 PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meeste DS 4 PHEV rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Gewoonweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw DS 4 PHEV en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw DS 4 PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw DS 4 PHEV overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor DS 4 PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.