Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een DS 3 E-Tense?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw DS 3 E-Tense? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je DS 3 E-Tense zo gunstig en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je laadpaal tegemoet komt aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet wanneer er overtollige energie verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overtollige energie terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit zal gebruiken om je DS 3 E-Tense op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw bestaande DS 3 E-Tense te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen indien je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw DS 3 E-Tense opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle modellen van DS 3 E-Tense!

go-e wallbox Gemini Flex voor DS 3 E-Tense

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve wallbox die bedacht is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van DS 3 E-Tense en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van DS 3 E-Tense bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is onze go-e oplader Gemini flex een laadpaal welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw DS 3 E-Tense en het laadproces start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: De go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw DS 3 E-Tense nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verminderen wanneer pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw DS 3 E-Tense overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor DS 3 E-Tense

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.