Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Dacia Spring Electric?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Dacia Spring Electric? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je Dacia Spring Electric zo kostenbesparend en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er resterende stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om je Dacia Spring Electric op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw huidige Dacia Spring Electric op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van lader te veranderen als je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds je Dacia Spring Electric opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van Dacia Spring Electric!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Dacia Spring Electric

De go-e wallbox Gemini flex is een innovatieve oplader die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Dacia Spring Electric en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep Dacia Spring Electric bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de optie tot laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is onze go-e laadpaal Gemini flex een wallbox welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je Dacia Spring Electric en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Dacia Spring Electric nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Dacia Spring Electric overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Dacia Spring Electric

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.