Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Dacia Jogger Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Dacia Jogger Hybrid? Als je een laadpaal thuis wil plaatsen om je Dacia Jogger Hybrid zo zuinig en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader tegemoet komt aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, hij weet op welk moment hij moet overgaan tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet als er overtollige elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit gebruikt om je Dacia Jogger Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen bruikbaar is om je huidige Dacia Jogger Hybrid op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw Dacia Jogger Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle auto’s van Dacia Jogger Hybrid!

go-e wallbox Gemini Flex voor Dacia Jogger Hybrid

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve laadpaal die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Dacia Jogger Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meerderheid van Dacia Jogger Hybrid rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met jouw Dacia Jogger Hybrid en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw Dacia Jogger Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Dacia Jogger Hybrid overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Dacia Jogger Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.