Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Dacia Duster Hybrid?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Dacia Duster Hybrid? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je Dacia Duster Hybrid zo winstgevend en eenvoudig mogelijk te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan deze eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet wanneer er een overschot van energie is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om je Dacia Duster Hybrid op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige Dacia Duster Hybrid op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende oplader voor jouw elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een nieuwe auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Dacia Duster Hybrid opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van Dacia Duster Hybrid!

go-e Oplader Gemini Flex voor Dacia Duster Hybrid

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Dacia Duster Hybrid en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van Dacia Duster Hybrid rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een lader welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je Dacia Duster Hybrid en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Voertuigen: De go-e opladers laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw Dacia Duster Hybrid nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers automatisch te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw Dacia Duster Hybrid overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Dacia Duster Hybrid

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.