Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een CUPRA Tavascan?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw CUPRA Tavascan? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je CUPRA Tavascan zo rendabel en simpel mogelijk te laden ,dan wens je dat je lader beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het zuinigste tarief, de oplader weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je wagen voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet als er een teveel aan energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit gebruikt om je CUPRA Tavascan te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw bestaande CUPRA Tavascan te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen enkele jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een nieuwe elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds je CUPRA Tavascan opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van CUPRA Tavascan!

go-e laadpaal Gemini Flex voor CUPRA Tavascan

De go-e laadpaal Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van CUPRA Tavascan en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel CUPRA Tavascan chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan elk stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je CUPRA Tavascan en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw CUPRA Tavascan nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te verlagen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw CUPRA Tavascan overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor CUPRA Tavascan

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.