Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een CUPRA Leon PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je CUPRA Leon PHEV? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je CUPRA Leon PHEV zo kostenbesparend en eenvoudig mogelijk op te laden, dan wil je dat je wallbox voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de oplader weet wanneer hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet wanneer er resterende elektriciteit beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om je CUPRA Leon PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om jouw huidige CUPRA Leon PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede lader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van lader te veranderen indien je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw CUPRA Leon PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van CUPRA Leon PHEV!

go-e lader Gemini Flex voor CUPRA Leon PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde lader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van CUPRA Leon PHEV en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met uiteenlopende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel CUPRA Leon PHEV rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw CUPRA Leon PHEV en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw CUPRA Leon PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw CUPRA Leon PHEV overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor CUPRA Leon PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.