Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een CUPRA Leon Break PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je CUPRA Leon Break PHEV? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je CUPRA Leon Break PHEV zo voordelig en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je wallbox voldoet aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het voordeligste tarief, hij weet op welk moment hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet wanneer er overtollige elektriciteit verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze stroom zal gebruiken om jouw CUPRA Leon Break PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je bestaande CUPRA Leon Break PHEV op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen een aantal jaren niet van wallbox te wisselen wanneer je een nieuwe elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je altijd jouw CUPRA Leon Break PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste wallbox op de markt voor alle wagens van CUPRA Leon Break PHEV!

go-e laadpaal Gemini Flex voor CUPRA Leon Break PHEV

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve lader die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van CUPRA Leon Break PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep CUPRA Leon Break PHEV bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En net voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een oplader welke in slechts enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw CUPRA Leon Break PHEV en het laadproces start automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een blackout volledig uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw CUPRA Leon Break PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te reduceren wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw CUPRA Leon Break PHEV overal en altijd laden! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor CUPRA Leon Break PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.