Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een CUPRA Formentor PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je CUPRA Formentor PHEV? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je CUPRA Formentor PHEV zo kostenbesparend en simpel mogelijk op te laden, dan wil je dat jouw oplader tegemoet komt aan enkele voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er resterende elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel deze elektriciteit zal gebruiken om je CUPRA Formentor PHEV op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om je huidige CUPRA Formentor PHEV te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve laadpaal voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te wisselen indien je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je al meteen je CUPRA Formentor PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van CUPRA Formentor PHEV!

go-e Oplader Gemini Flex voor CUPRA Formentor PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die ontwikkeld is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van CUPRA Formentor PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van CUPRA Formentor PHEV chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd present is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een lader die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je CUPRA Formentor PHEV en het laden start automatisch.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw CUPRA Formentor PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw CUPRA Formentor PHEV overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor CUPRA Formentor PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.