Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een CUPRA Born?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je CUPRA Born? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je CUPRA Born zo winstgevend en snel mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet wanneer er een overschot van energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze elektriciteit zal gebruiken om je CUPRA Born op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om jouw bestaande CUPRA Born op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische auto is compatibel met alle automerken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van laadpaal te wisselen als je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds jouw CUPRA Born opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle modellen van CUPRA Born!

go-e wallbox Gemini Flex voor CUPRA Born

De go-e lader Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die bedacht is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van CUPRA Born en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt aangevuld met allerlei handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep CUPRA Born eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de mogelijkheid tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je CUPRA Born en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw CUPRA Born nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw CUPRA Born overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor CUPRA Born

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.