Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Citroen e-C4?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Citroen e-C4? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je Citroen e-C4 zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden ,dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan de volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet wanneer er een teveel aan elektriciteit voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom gebruikt om jouw Citroen e-C4 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel toepasselijk is om je bestaande Citroen e-C4 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen zodra je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Citroen e-C4 opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle wagens van Citroen e-C4!

go-e wallbox Gemini Flex voor Citroen e-C4

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve laadpaal die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van Citroen e-C4 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Citroen e-C4 eigenaar zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie tot laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds simpel en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw Citroen e-C4 en het laadproces start vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Voertuigen: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Citroen e-C4 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw Citroen e-C4 overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Citroen e-C4

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.