Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Citroen e-C3?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Citroen e-C3? Als je een laadpaal thuis wenst te installeren om je Citroen e-C3 zo zuinig en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je oplader beantwoordt aan deze voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het voordeligste tarief, de laadpaal weet op welk moment hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je auto voortdurend opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er een overschot van energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze elektriciteit zal gebruiken om jouw Citroen e-C3 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om je bestaande Citroen e-C3 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van oplader te veranderen zodra je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen je Citroen e-C3 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle auto’s van Citroen e-C3!

go-e wallbox Gemini Flex voor Citroen e-C3

De go-e laadpaal Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Citroen e-C3 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met verschillende handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meerderheid van Citroen e-C3 eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw Citroen e-C3 en het laden begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw Citroen e-C3 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Citroen e-C3 overal en altijd laden! De set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Citroen e-C3

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.