Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Citroen e-Berlingo?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Citroen e-Berlingo? Als je bij je thuis een laadpaal wil installeren om je Citroen e-Berlingo zo voordelig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wil je dat je wallbox voldoet aan volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet wanneer er een teveel aan energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om je Citroen e-Berlingo te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige Citroen e-Berlingo op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen indien je een nieuwe wagen aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds je Citroen e-Berlingo opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van Citroen e-Berlingo!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Citroen e-Berlingo

De go-e wallbox Gemini flex is een geavanceerde oplader die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Citroen e-Berlingo en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep Citroen e-Berlingo eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw Citroen e-Berlingo en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Citroen e-Berlingo nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw Citroen e-Berlingo overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete adapterset kunt u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Citroen e-Berlingo

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.