Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Citroën C5 X PHEV 225?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Citroën C5 X PHEV 225? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je Citroën C5 X PHEV 225 zo kostenbesparend en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je lader weet of er resterende elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige stroom terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze stroom gebruikt om je Citroën C5 X PHEV 225 te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw bestaande Citroën C5 X PHEV 225 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te wisselen wanneer je een nieuwe elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Citroën C5 X PHEV 225 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van Citroën C5 X PHEV 225!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Citroën C5 X PHEV 225

De go-e lader Gemini flex is een gevorderde lader die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Citroën C5 X PHEV 225 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van Citroën C5 X PHEV 225 bestuurders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een laadpaal die in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Citroën C5 X PHEV 225 en het laden begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en zo nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomonderbreking volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Citroën C5 X PHEV 225 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Citroën C5 X PHEV 225 overal en altijd opladen! De set bevat adapters voor 3 verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Citroën C5 X PHEV 225

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.