Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Citroën C5 X PHEV 180?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je Citroën C5 X PHEV 180? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Citroën C5 X PHEV 180 zo rendabel en snel mogelijk op te laden, dan wil je dat je oplader voldoet aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het zuinigste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen stroom van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet als er resterende elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij enkel die energie gebruikt om jouw Citroën C5 X PHEV 180 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw bestaande Citroën C5 X PHEV 180 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een andere auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw Citroën C5 X PHEV 180 opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle auto’s van Citroën C5 X PHEV 180!

go-e laadpaal Gemini Flex voor Citroën C5 X PHEV 180

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van Citroën C5 X PHEV 180 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, het gros van Citroën C5 X PHEV 180 chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de kans om op te laden niet altijd aanwezig is. En net voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Steeds makkelijk en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw Citroën C5 X PHEV 180 en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Citroën C5 X PHEV 180 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e lader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw Citroën C5 X PHEV 180 overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Citroën C5 X PHEV 180

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.