Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een Citroën C5 Aircross PHEV?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw Citroën C5 Aircross PHEV? Als je thuis een laadpaal wenst te plaatsen om je Citroën C5 Aircross PHEV zo zuinig en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw laadpaal voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de wallbox weet wanneer hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er een teveel aan elektriciteit verkrijgbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij enkel deze stroom gebruikt om je Citroën C5 Aircross PHEV te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend bruikbaar is om je huidige Citroën C5 Aircross PHEV te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te veranderen indien je een andere elektrische wagen aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je al meteen jouw Citroën C5 Aircross PHEV opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van Citroën C5 Aircross PHEV!

go-e wallbox Gemini Flex voor Citroën C5 Aircross PHEV

De go-e wallbox Gemini flex is een vooruitstrevende wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van Citroën C5 Aircross PHEV en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met uiteenlopende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het overgrote deel Citroën C5 Aircross PHEV rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de optie tot laden niet altijd present is. En exact hiervoor is deze go-e lader Gemini flex een wallbox welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Steeds eenvoudig en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw Citroën C5 Aircross PHEV en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomstoring totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw Citroën C5 Aircross PHEV nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw Citroën C5 Aircross PHEV overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor Citroën C5 Aircross PHEV

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.