Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BYD TANG?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BYD TANG? Als je een laadpaal thuis wenst te plaatsen om je BYD TANG zo zuinig en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wens je dat jouw oplader voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet of er een teveel aan energie aanwezig is van je zonnepanelen. In plaats van de overtollige energie terug het net op te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om jouw BYD TANG te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw huidige BYD TANG op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen meerdere jaren niet van wallbox te wisselen op het moment dat je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BYD TANG opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van BYD TANG!

go-e Oplader Gemini Flex voor BYD TANG

De go-e laadpaal Gemini flex is een innovatieve wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BYD TANG en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van BYD TANG rijders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de optie om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw BYD TANG en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: De go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomonderbreking totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere parameters aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BYD TANG nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw BYD TANG overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BYD TANG

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.