Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BYD SEAL?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BYD SEAL? Als je een laadpaal thuis laat plaatsen om je BYD SEAL zo winstgevend en simpel mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw lader tegemoet komt aan enkele condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, hij weet op welk tijdstip hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er een teveel aan energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om je BYD SEAL te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om je bestaande BYD SEAL op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte lader voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van wallbox te veranderen zodra je een andere auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw BYD SEAL opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste wallbox op de markt voor alle auto’s van BYD SEAL!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BYD SEAL

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van BYD SEAL en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele laadpaal wordt verrijkt met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep BYD SEAL chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de keuze tot laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is de go-e lader Gemini flex een laadpaal die in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal eenvoudig en slim laden met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met jouw BYD SEAL en het laden begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Elektrische Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Voordeligste Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BYD SEAL nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw BYD SEAL overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BYD SEAL

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.