Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BYD HAN?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BYD HAN? Als je een laadpaal thuis laat installeren om je BYD HAN zo zuinig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw oplader voldoet aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het voordeligste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet veranderen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen constant opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er een teveel aan stroom verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om jouw BYD HAN te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om je huidige BYD HAN op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor je elektrische wagen is compatibel met alle automerken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van lader te wisselen wanneer je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BYD HAN opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot beste lader op de markt voor alle auto’s van BYD HAN!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BYD HAN

De go-e oplader Gemini flex is een geavanceerde laadpaal die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BYD HAN en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de grootste groep BYD HAN bestuurders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Puur en alleen omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd voorhanden is. En precies voor deze reden is de go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met jouw BYD HAN en het laadproces begint vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: De go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BYD HAN nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende stroom van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw BYD HAN overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht wat voor stopcontact er beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BYD HAN

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.