Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BYD DOLPHIN?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BYD DOLPHIN? Als je een laadpaal thuis wil zetten om je BYD DOLPHIN zo voordelig en eenvoudig mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw wallbox beantwoordt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds tegen het zuinigste tarief, hij weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet of er een overschot van elektriciteit is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overtollige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend die elektriciteit gebruikt om jouw BYD DOLPHIN op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw huidige BYD DOLPHIN te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor je elektrische wagen is geschikt voor alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van oplader te wisselen indien je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een mobiele laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een normaal stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden jouw BYD DOLPHIN opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van BYD DOLPHIN!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BYD DOLPHIN

De go-e wallbox Gemini flex is een gesofisticeerde oplader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BYD DOLPHIN en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van BYD DOLPHIN chauffeurs zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de keuze om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is de go-e oplader Gemini flex een lader welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw BYD DOLPHIN en het laadproces start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: Onze go-e laders laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw BYD DOLPHIN nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw BYD DOLPHIN overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BYD DOLPHIN

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.