Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BYD ATTO 3?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BYD ATTO 3? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te zetten om je BYD ATTO 3 zo rendabel en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat je oplader beantwoordt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet overgaan tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er resterende elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om je BYD ATTO 3 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige BYD ATTO 3 op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een geschikte wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen een aantal jaren niet van lader te veranderen als je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar je werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BYD ATTO 3 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste lader op de markt voor alle wagens van BYD ATTO 3!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BYD ATTO 3

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die gecreëerd is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BYD ATTO 3 en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de grootste groep BYD ATTO 3 bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En exact voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto laden aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind deze met je BYD ATTO 3 en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een blackout volledig uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadperiodes om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw BYD ATTO 3 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze methode haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders zelfstandig te verlagen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw BYD ATTO 3 overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een complete set adapters kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, desondanks wat voor stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BYD ATTO 3

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.