Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW? Als je thuis een laadpaal wenst te installeren om je BMW zo winstgevend en makkelijk mogelijk te laden ,dan wens je dat je laadpaal tegemoet komt aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de lader weet wanneer hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er resterende stroom beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller zorgen dat hij uitsluitend deze energie zal gebruiken om je BMW te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw bestaande BMW te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare laadpaal voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen meerdere jaren niet van laadpaal te wisselen als je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je BMW opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare  laadpaaloplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van BMW!

go-e lader Gemini Flex voor BMW

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde oplader die ontworpen is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van BMW en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW.  Deze draagbare laadpaal wordt verrijkt met verscheidene handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel BMW rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Alleen maar omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim opladen met een go-e laadpaal!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je BMW en het laadproces {start|begint automatisch.

✅ Toepasselijk op  Alle Auto’s: Onze go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn uiterst compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw BMW  nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw BMW overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.