Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW XM?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW XM? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je BMW XM zo kostenbesparend en snel mogelijk te laden, dan wil je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan de volgende criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet tijdens welke periodes hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je lader weet als er een overschot van energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit gebruikt om je BMW XM te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet louter geschikt is om jouw bestaande BMW XM op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte wallbox voor je elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo dien je binnen meerdere jaren niet van lader te wisselen indien je een nieuwe auto aanschaft.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BMW XM opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele oplader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van BMW XM!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BMW XM

De go-e lader Gemini flex is een gesofisticeerde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van BMW XM en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het merendeel BMW XM rijders zullen hun wagen thuis opladen of op hun werk. Eenvoudigweg omdat de kans om op te laden niet altijd voorhanden is. En exact voor deze reden is deze go-e lader Gemini flex een oplader die in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op reis.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind hem met je BMW XM en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: Onze go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval compleet uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw BMW XM nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw BMW XM overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal opladen, desondanks welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW XM

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.