Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW XM Label Red?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW XM Label Red? Als je thuis een laadpaal wil zetten om je BMW XM Label Red zo rendabel en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je laadpaal voldoet aan de volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de oplader weet tijdens welke periodes hij moet overstappen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je wallbox weet als er resterende elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de resterende elektriciteit terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij louter deze energie zal gebruiken om je BMW XM Label Red te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige BMW XM Label Red te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een goede oplader voor jouw elektrische wagen is passend voor alle merken. Zo dien je binnen een paar jaren niet van lader te wisselen als je een nieuwe wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd je BMW XM Label Red opladen.

De go-e Gemini Flex laadpaal is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle modellen van BMW XM Label Red!

go-e wallbox Gemini Flex voor BMW XM Label Red

De go-e laadpaal Gemini flex is een geavanceerde wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van BMW XM Label Red en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt verrijkt met verschillende nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het merendeel BMW XM Label Red chauffeurs zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En net voor deze reden is de go-e wallbox Gemini flex een wallbox die in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact thuis of op reis.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je BMW XM Label Red en het laadproces begint vanzelf.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne totaal uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere instellingen aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW XM Label Red nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze aanpak haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen wanneer pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van deze adapterset kunt u uw BMW XM Label Red overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW XM Label Red

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.