Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW XM 50e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW XM 50e? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je BMW XM 50e zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden, dan wil je dat je lader voldoet aan enkele criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het gunstigste tarief, de oplader weet op welk tijdstip hij moet overstappen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is je voertuig constant opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet of er een teveel aan energie aanwezig is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen die stroom zal gebruiken om jouw BMW XM 50e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige BMW XM 50e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte lader voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van wallbox te wisselen zodra je een andere wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd jouw BMW XM 50e opladen.

De go-e Gemini Flex lader is door Autobild en P3 verkozen tot allerbeste oplader op de markt voor alle auto’s van BMW XM 50e!

go-e wallbox Gemini Flex voor BMW XM 50e

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride auto’s, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BMW XM 50e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van BMW XM 50e eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de optie om op te laden niet altijd voorhanden is. En net hiervoor is de go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in maar luttele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met je BMW XM 50e en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus waarnemen en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische auto’s zijn zeer compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw BMW XM 50e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende elektriciteit van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met deze werkwijze haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw BMW XM 50e overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale set adapters kan u uw elektrische wagen altijd en overal laden, ongeacht welk stopcontact er op die plaats voorhanden is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW XM 50e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.