Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW X5 xDrive50e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW X5 xDrive50e? Als je bij je thuis een laadpaal laat plaatsen om je BMW X5 xDrive50e zo voordelig en simpel mogelijk op te laden, dan wens je dat je laadpaal beantwoordt aan onderstaande voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend tegen het beste tarief, hij weet op welk moment hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto constant opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je laadpaal weet als er overtollige elektriciteit beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overtollige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de controller zorgen dat hij enkel die stroom gebruikt om je BMW X5 xDrive50e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet alleen toepasselijk is om jouw bestaande BMW X5 xDrive50e op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van wallbox te wisselen als je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele wallbox! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je altijd je BMW X5 xDrive50e opladen.

De go-e Gemini Flex wallbox is door Autobild en P3 bekroond tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van BMW X5 xDrive50e!

go-e lader Gemini Flex voor BMW X5 xDrive50e

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde oplader die gecreëerd is voor het opladen van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van BMW X5 xDrive50e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare lader wordt aangevuld met allerlei praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, de meerderheid van BMW X5 xDrive50e rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd present is. En net hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een oplader die in slechts enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen opladen aan ieder stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd eenvoudig en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je BMW X5 xDrive50e en het laden start vanzelf.

✅ Passend op Alle Wagens: Deze go-e laders laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid energie, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je eigen behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw BMW X5 xDrive50e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vermeerderen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw BMW X5 xDrive50e overal en altijd opladen! De set omvat adapters voor drie verscheidene stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW X5 xDrive50e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa verkrijgbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.