Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW X3 xDrive30e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW X3 xDrive30e? Als je een laadpaal thuis laat zetten om je BMW X3 xDrive30e zo zuinig en snel mogelijk te laden, dan wil je dat je wallbox tegemoet komt aan deze criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het gunstigste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet veranderen tussen energie van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw auto altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet als er een teveel aan elektriciteit voorradig is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende elektriciteit terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij uitsluitend deze elektriciteit zal gebruiken om je BMW X3 xDrive30e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om je huidige BMW X3 xDrive30e te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve lader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen verscheidene jaren niet van oplader te wisselen als je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e oplader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd je BMW X3 xDrive30e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 verkozen tot beste lader op de markt voor alle auto’s van BMW X3 xDrive30e!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW X3 xDrive30e

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van BMW X3 xDrive30e en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met meerdere praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van BMW X3 xDrive30e rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd aanwezig is. En exact voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan ieder stopcontact thuis of op uitstap.

Overal probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je BMW X3 xDrive30e en het laadproces begint automatisch.

✅ Passend op Alle Wagens: De go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en overige instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische wagens zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller heeft u de optie om uw BMW X3 xDrive30e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e laadpaal

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met deze aanpak haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo vlug mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw BMW X3 xDrive30e overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze totale adapterset kan u uw elektrische auto overal en altijd laden, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

De adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW X3 xDrive30e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.