Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW X2 xDrive25e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW X2 xDrive25e? Als je een laadpaal thuis wenst te zetten om je BMW X2 xDrive25e zo zuinig en snel mogelijk te laden, dan wens je dat je lader voldoet aan volgende voorwaarden:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het voordeligste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw lader weet of er een overschot van elektriciteit is van je zonnepanelen. In plaats van deze resterende energie terug naar het net te sturen, zal de controller zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om jouw BMW X2 xDrive25e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel geschikt is om je bestaande BMW X2 xDrive25e te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende lader voor je elektrische wagen is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen een paar jaren niet van wallbox te wisselen zodra je een andere elektrische auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare lader! De go-e wallbox Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds je BMW X2 xDrive25e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van BMW X2 xDrive25e!

go-e wallbox Gemini Flex voor BMW X2 xDrive25e

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde laadpaal die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle modellen van BMW X2 xDrive25e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met verschillende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het gros van BMW X2 xDrive25e rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de keuze om op te laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is deze go-e wallbox Gemini flex een oplader die in maar enkele seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs laden aan elk stopcontact thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met je BMW X2 xDrive25e en het laadproces begint vanzelf.

✅ Geschikt voor Alle Auto’s: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume energie, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en makkelijk te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Lader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw BMW X2 xDrive25e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vergroten.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw BMW X2 xDrive25e overal en altijd opladen! Deze set omvat adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks welk stopcontact er op die plaats wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW X2 xDrive25e

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.