Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW X1 xDrive30e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW X1 xDrive30e? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je BMW X1 xDrive30e zo rendabel en makkelijk mogelijk op te laden, dan wens je dat jouw oplader beantwoordt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het voordeligste tarief, hij weet op welk moment hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw oplader weet wanneer er overtollige stroom beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter deze elektriciteit zal gebruiken om je BMW X1 xDrive30e op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw bestaande BMW X1 xDrive30e op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor je elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo hoef je binnen enkele jaren niet van lader te veranderen op het moment dat je een andere elektrische wagen koopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een alledaags stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BMW X1 xDrive30e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van BMW X1 xDrive30e!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW X1 xDrive30e

De go-e laadpaal Gemini flex is een gevorderde wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride voertuigen, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van BMW X1 xDrive30e en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt aangevuld met allerlei nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het gros van BMW X1 xDrive30e bestuurders zullen hun auto thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de gelegenheid om op te laden niet altijd present is. En exact hiervoor is deze go-e oplader Gemini flex een oplader welke in slechts luttele seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met jouw BMW X1 xDrive30e en het laden begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere parameters aan je individuele voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Beste Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW X1 xDrive30e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e wallbox

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het maximale voordeel uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e opladers zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden waargenomen en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw privè verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw BMW X1 xDrive30e overal en altijd laden! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige adapterset kunt u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW X1 xDrive30e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische wagens welke {binnen|in Europa leverbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.