Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW X1 xDrive25e?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW X1 xDrive25e? Als je bij je thuis een laadpaal wil zetten om je BMW X1 xDrive25e zo gunstig en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant aan het zuinigste tarief, de lader weet wanneer hij moet wisselen tussen stroom van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw auto steeds opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw wallbox weet als er een teveel aan energie verkrijgbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende energie terug het net op te sturen, gaat de controller zorgen dat hij louter deze elektriciteit gebruikt om je BMW X1 xDrive25e te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige BMW X1 xDrive25e te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede wallbox voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle automerken. Zo moet je binnen enkele jaren niet van oplader te veranderen zodra je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare wallbox! De go-e lader Gemini Flex kan je eender waar meenemen, naar je werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd jouw BMW X1 xDrive25e opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste lader op de markt voor alle wagens van BMW X1 xDrive25e!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BMW X1 xDrive25e

De go-e oplader Gemini flex is een gevorderde laadpaal die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische wagens als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle modellen van BMW X1 xDrive25e en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit wezen, de meerderheid van BMW X1 xDrive25e rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoonweg omdat de keuze tot laden niet altijd beschikbaar is. En exact hiervoor is de go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op reis.

Steeds probleemloos en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e laadpaal aan, verbind hem met je BMW X1 xDrive25e en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en indien nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige parameters aan je persoonlijke wensen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn zeer compact en eenvoudig te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met deze go-e Controller is het mogelijk om uw BMW X1 xDrive25e nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige elektriciteit van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Door middel van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te reduceren indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitsuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw BMW X1 xDrive25e overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete set adapters kan u uw elektrische auto overal en altijd opladen, ongeacht welk stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW X1 xDrive25e

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.