Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW M760e xDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW M760e xDrive? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je BMW M760e xDrive zo winstgevend en makkelijk mogelijk te laden, dan wens je dat jouw lader tegemoet komt aan onderstaande eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt steeds aan het voordeligste tarief, de wallbox weet tijdens welke periodes hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw lader weet als er een overschot van energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van de overbodige elektriciteit terug naar het net te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie zal gebruiken om jouw BMW M760e xDrive op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat je laadpaal voor thuis niet uitsluitend toepasselijk is om jouw huidige BMW M760e xDrive op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare oplader voor jouw elektrische auto is geschikt voor alle merken. Zo moet je binnen een paar jaren niet van laadpaal te wisselen zodra je een andere elektrische auto aanschaft.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e lader Gemini Flex kan je waar dan ook meenemen, naar ouw werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd jouw BMW M760e xDrive opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle wagens van BMW M760e xDrive!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW M760e xDrive

De go-e lader Gemini flex is een vooruitstrevende lader die gecreëerd is voor het opladen van zowel EV’s als plug-in hybride auto’s, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van BMW M760e xDrive en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare oplader wordt verrijkt met meerdere nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het overgrote deel BMW M760e xDrive chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Alleen maar omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is deze go-e oplader Gemini flex een wallbox die in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een draagbaar laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op vakantie.

Altijd simpel en slim laden met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind deze met jouw BMW M760e xDrive en het laden start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig aanpassen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een stroomuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en overige instellingen aan je persoonlijke eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische wagens zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadsessies om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw BMW M760e xDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

Deze go-e Controller zorgt ervoor dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met deze methode haalt u het meeste rendement uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer vermijdt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders automatisch te reduceren als pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw persoonlijk verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen elektriciteitspanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw BMW M760e xDrive overal en altijd laden! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er op dat moment voorzien is.

De adapters in de set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW M760e xDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.