Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW iX3?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW iX3? Als je bij je thuis een laadpaal wenst te installeren om je BMW iX3 zo voordelig en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat je wallbox voldoet aan de volgende eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het beste tarief, de lader weet op welk moment hij moet omschakelen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is je voertuig voortdurend opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat je oplader weet of er resterende energie is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij enkel deze energie zal gebruiken om je BMW iX3 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om jouw bestaande BMW iX3 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e laadpaal Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je altijd je BMW iX3 opladen.

De go-e Gemini Flex oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot beste laadpaal op de markt voor alle wagens van BMW iX3!

go-e lader Gemini Flex voor BMW iX3

De go-e wallbox Gemini flex is een gevorderde wallbox die gemaakt is voor het opladen van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle reeksen van BMW iX3 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt verrijkt met meerdere handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste BMW iX3 eigenaar zullen hun wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies hiervoor is onze go-e wallbox Gemini flex een lader welke in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische wagen opladen aan elk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw BMW iX3 en het laadproces start vanzelf.

✅ Werkzaam op Alle Elektrische Wagens: De go-e laadpalen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroompanne compleet uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en andere instellingen aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Voordeligste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met deze go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW iX3 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

Deze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen wordt gebruikt om elektrische auto’s op te laden. Met die werkwijze haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laders zelfstandig te verminderen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan onze adapterset kunt u uw BMW iX3 overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze complete adapterset kan u uw elektrische wagen overal en altijd opladen, desondanks wat voor stopcontact er in de betreffende regio wordt gebruikt.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW iX3

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de norm geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.