Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW iX2 eDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW iX2 eDrive? Als je bij je thuis een laadpaal laat zetten om je BMW iX2 eDrive zo winstgevend en eenvoudig mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw wallbox voldoet aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt constant tegen het gunstigste tarief, de lader weet tijdens welke periodes hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je wallbox weet of er een teveel aan stroom is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug naar het net te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij louter die energie zal gebruiken om jouw BMW iX2 eDrive te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet alleen geschikt is om je bestaande BMW iX2 eDrive te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een uitstekende laadpaal voor jouw elektrische auto is passend voor alle automerken. Zo moet je binnen verschillende jaren niet van oplader te veranderen indien je een andere elektrische wagen aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele oplader! De go-e lader Gemini Flex kan je overal meenemen, naar het werk, op vakantie, bij familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je steeds jouw BMW iX2 eDrive opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare oplader is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste oplader op de markt voor alle modellen van BMW iX2 eDrive!

go-e laadpaal Gemini Flex voor BMW iX2 eDrive

De go-e oplader Gemini flex is een innovatieve oplader die ontworpen is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van BMW iX2 eDrive en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verscheidene praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Oplader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meerderheid van BMW iX2 eDrive eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op hun werk. Simpelweg omdat de kans om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net voor deze reden is onze go-e lader Gemini flex een laadpaal welke in maar een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan eender welk stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd makkelijk en slim laden met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je BMW iX2 eDrive en het laadproces begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Auto’s: De go-e wallboxen laden alle elektrische voertuigen en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd staan.

✅ Volledige Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitspanne compleet uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je individuele behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e laders voor elektrische wagens zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW iX2 eDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

De go-e Controller zorgt ervoor dat overtollige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met deze methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem doordat u uw eigen verbruik verhoogt. Via dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verkleinen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te verbeteren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met dank aan deze adapterset kunt u uw BMW iX2 eDrive overal en altijd opladen! De set bestaat uit adapters voor drie verschillende stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een totale adapterset kunt u uw elektrische wagen overal en altijd laden, ongeacht welk stopcontact er in de betreffende regio voorhanden is.

De adapters in de set zijn ook passend met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW iX2 eDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische voertuigen zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.