Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW iX1 xDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW iX1 xDrive? Als je thuis een laadpaal laat zetten om je BMW iX1 xDrive zo gunstig en snel mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw lader beantwoordt aan onderstaande condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het gunstigste tarief, de lader weet wanneer hij moet switchen tussen energie van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is jouw voertuig altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er een teveel aan energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van deze overbodige stroom terug het net op te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die energie gebruikt om jouw BMW iX1 xDrive op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat je laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw huidige BMW iX1 xDrive op te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een kwalitatieve wallbox voor je elektrische wagen is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen een aantal jaren niet van oplader te wisselen op het moment dat je een nieuwe wagen aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e wallbox Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op reis, bij familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je steeds je BMW iX1 xDrive opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele lader is door Autobild en P3 bekroond tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle modellen van BMW iX1 xDrive!

go-e lader Gemini Flex voor BMW iX1 xDrive

De go-e wallbox Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die bedacht is voor het opladen van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van BMW iX1 xDrive en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare wallbox wordt aangevuld met diverse nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Probleemloos plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, het overgrote deel BMW iX1 xDrive eigenaar zullen hun elektrische auto thuis opladen of op het werk. Simpelweg omdat de gelegenheid tot laden niet altijd present is. En precies voor deze reden is de go-e lader Gemini flex een oplader welke in maar luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd makkelijk en slim opladen met een go-e lader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met jouw BMW iX1 xDrive en het laadproces begint automatisch.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Onze go-e opladers laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en indien nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert de stroom indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitsuitval geheel uit.

✅ Snel en Flexibel Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laders voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Laadpaal met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW iX1 xDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e lader

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat resterende energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e wallboxen zelfstandig te verlagen wanneer pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw privè verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw BMW iX1 xDrive overal en altijd opladen! Deze set bestaat uit adapters voor 3 verschillende stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e laadpaal Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze volledige set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal laden, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment beschikbaar is.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW iX1 xDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.