Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW iX1 eDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor je BMW iX1 eDrive? Als je thuis een laadpaal laat installeren om je BMW iX1 eDrive zo zuinig en makkelijk mogelijk te laden ,dan wil je dat jouw lader voldoet aan onderstaande criteria:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het voordeligste tarief, de oplader weet wanneer hij moet veranderen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de elektriciteit van het net. Zo is jouw wagen steeds opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je laadpaal weet wanneer er overtollige energie beschikbaar is van jouw zonnepanelen. In plaats van die resterende stroom terug het net op te sturen, zal de go-e controller ervoor zorgen dat hij enkel die stroom zal gebruiken om jouw BMW iX1 eDrive te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet enkel bruikbaar is om je bestaande BMW iX1 eDrive te laden, maar denk ook verder de toekomst in. Een betrouwbare wallbox voor je elektrische wagen is passend voor alle automerken. Zo hoef je binnen verscheidene jaren niet van lader te wisselen wanneer je een andere auto koopt.

✅ Kies voor een draagbare oplader! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar het werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je altijd je BMW iX1 eDrive opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 uitgeroepen tot allerbeste laadpaal op de markt voor alle wagens van BMW iX1 eDrive!

go-e Oplader Gemini Flex voor BMW iX1 eDrive

De go-e lader Gemini flex is een innovatieve lader die bedacht is voor het laden van zowel EV’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van BMW iX1 eDrive en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met verscheidene nuttige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Hoogte score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Lader voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, de meeste BMW iX1 eDrive rijders zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Eenvoudigweg omdat de mogelijkheid om op te laden niet altijd beschikbaar is. En net hiervoor is de go-e wallbox Gemini flex een laadpaal welke in slechts luttele seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je elektrische auto opladen aan eender welk stopcontact bij je thuis of op reis.

Overal makkelijk en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind hem met jouw BMW iX1 eDrive en het laden begint vanzelf.

✅ Passend op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e wallboxen laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Complete Controle via de App: In de go-e oplader app kan je alle details van de laadstatus opvragen en zo nodig wijzigen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt de stroom indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het laden en meerdere instellingen aan je eigen voorkeuren aan.

✅ Handige Bediening: Deze go-e opladers voor elektrische voertuigen zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadmomenten om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW iX1 eDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e laadpaal

De go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige stroom van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische wagen op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Door dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e laadpalen zelfstandig te verminderen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo snel mogelijk weer te vermeerderen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw BMW iX1 eDrive overal en altijd laden! De set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Deze adapters van de 3-delige set maken de koppeling van de go-e wallbox Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met deze uitgebreide set adapters kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW iX1 eDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische auto’s welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, namelijk diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.