Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW iX xDrive?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW iX xDrive? Als je bij je thuis een laadpaal wil plaatsen om je BMW iX xDrive zo voordelig en snel mogelijk op te laden ,dan wil je dat je oplader voldoet aan volgende condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd tegen het beste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet switchen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je auto altijd opgeladen aan het meest zuinige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt dat jouw laadpaal weet of er overtollige energie beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van de overbodige energie terug het net op te sturen, gaat de controller ervoor zorgen dat hij alleen deze energie gebruikt om je BMW iX xDrive te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet louter toepasselijk is om jouw huidige BMW iX xDrive op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een geschikte oplader voor je elektrische auto is passend voor alle merken. Zo hoef je binnen verschillende jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar je werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een standaard stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je BMW iX xDrive opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare lader is door Autobild en P3 bekroond tot beste wallbox op de markt voor alle auto’s van BMW iX xDrive!

go-e lader Gemini Flex voor BMW iX xDrive

De go-e lader Gemini flex is een geperfectioneerde wallbox die gemaakt is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride voertuigen, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle series van BMW iX xDrive en is beschikbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze draagbare laadpaal wordt aangevuld met diverse praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Simpel plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk zijn, de meeste BMW iX xDrive rijders zullen hun elektrische auto thuis opladen of op hun werk. Gewoon omdat de keuze tot laden niet altijd aanwezig is. En precies voor deze reden is deze go-e laadpaal Gemini flex een laadpaal welke in slechts een paar seconden omgebouwd kan worden tot een mobiel laadstation. Met onze adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je auto laden aan ieder stopcontact thuis of op vakantie.

Altijd probleemloos en slim opladen met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e oplader aan, verbind hem met je BMW iX xDrive en het laadproces begint automatisch.

✅ Werkzaam op Alle Voertuigen: Deze go-e opladers laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus opvragen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation bestuurt het elektriciteitsverbruik indien nodig lager of schakelt bij een elektriciteitspanne geheel uit.

✅ Snel en Flexibel ladenOpladen: Pas de hoeveelheid elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en overige parameters aan je individuele eisen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e laadoplossingen voor elektrische voertuigen zijn uiterst compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Beste Laadperiodes om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller is het mogelijk om uw BMW iX xDrive nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e oplader

Onze go-e Controller zorgt ervoor dat overbodige elektriciteit van uw zonneinstallatie gebruikt wordt om elektrische wagen op te laden. Met die aanpak haalt u het meeste uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Met behulp van dynamisch belastingsbeheer behoedt de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische auto’s en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e wallboxen automatisch te verminderen indien pieken in de belasting worden waargenomen en zo spoedig mogelijk weer te vergroten.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw eigen verbruik te optimaliseren
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 24 maanden

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Met behulp van onze adapterset kunt u uw BMW iX xDrive overal en altijd laden! De set bevat adapters voor drie diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de verbinding van de go-e lader Gemini flex 22 kW op de volgende stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kunt u uw elektrische auto overal en altijd laden, ongeacht wat voor stopcontact er in de betreffende regio voorzien is.

Alle adapters in de 3-delige set zijn ook passend met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW iX xDrive

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is passend voor bijna alle elektrische voertuigen die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.