Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW iX M60?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW iX M60? Als je bij je thuis een laadpaal laat installeren om je BMW iX M60 zo zuinig en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wens je dat jouw laadpaal tegemoet komt aan deze condities:

✅ Een slimme laadpaal laadt voortdurend aan het beste tarief, de laadpaal weet wanneer hij moet wisselen tussen elektricicteit van zonnepanelen of de stroom van het net. Zo is je wagen steeds opgeladen aan het meest gunstige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat je oplader weet wanneer er resterende elektriciteit beschikbaar is van je zonnepanelen. In plaats van die resterende elektriciteit terug het net op te sturen, zal de go-e controller zorgen dat hij alleen deze stroom gebruikt om je BMW iX M60 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg dat jouw laadpaal voor thuis niet uitsluitend geschikt is om jouw huidige BMW iX M60 te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een kwalitatieve oplader voor jouw elektrische auto is passend voor alle merken. Zo dien je binnen verschillende jaren niet van lader te wisselen wanneer je een andere elektrische auto aankoopt.

✅ Kies voor een draagbare laadpaal! De go-e oplader Gemini Flex kan je overal naartoe nemen, naar ouw werk, op vakantie, naar familie, …. Waar je ook bent, met een gewoon stopcontact in de buurt kan je ten alle tijden je BMW iX M60 opladen.

De go-e Gemini Flex draagbare wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste wallbox op de markt voor alle wagens van BMW iX M60!

go-e lader Gemini Flex voor BMW iX M60

De go-e lader Gemini flex is een hoogontwikkelde lader die bedacht is voor het laden van zowel elektrische auto’s als plug-in hybride wagens, geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is compatibel met alle reeksen van BMW iX M60 en is te verkrijgen met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele wallbox wordt verrijkt met uiteenlopende praktische functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Makkelijk te installeren zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Wallbox voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons rechtuit zijn, het gros van BMW iX M60 chauffeurs zullen hun auto thuis opladen of op het werk. Puur en alleen omdat de keuze om op te laden niet altijd beschikbaar is. En precies voor deze reden is onze go-e wallbox Gemini flex een lader die in slechts een paar seconden kan worden omgebouwd tot een mobiel laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan ieder stopcontact bij je thuis of op uitstap.

Altijd simpel en slim opladen met een go-e wallbox!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e wallbox aan, verbind deze met je BMW iX M60 en het laadproces begint automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Elektrische Voertuigen: Deze go-e laadpalen laden alle elektrische auto’s en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus bekijken en indien nodig veranderen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation regelt het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een elektriciteitsuitval totaal uit.

✅ Snel en Makkelijk Opladen: Pas het volume elektriciteit, de snelheid en de tijd van het opladen en meerdere instellingen aan je eigen wensen aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn buitengewoon compact en probleemloos te bedienen met of zonder app.

Integreer Uw Oplader met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Kiest de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Stroom te Besparen!

Met de go-e Controller heeft u de optie om uw BMW iX M60 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in samenwerking met een go-e oplader

Onze go-e Controller zal ervoor zorgen dat overtollige energie van uw zonnepanelen gebruikt wordt om elektrische auto’s op te laden. Met die methode haalt u het maximale winst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer verhindert de go-e Controller overbelasting van de huisaansluiting door het laadvermogen voor elektrische voertuigen en plug-in hybrides die aangesloten zijn op go-e laders automatisch te verlagen indien pieken in de belasting worden opgemerkt en zo spoedig mogelijk weer te verhogen.

 • Overschot van uw zonnepanelen opladen om uw persoonlijk verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter bescherming tegen stroompanne
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij onze adapterset kunt u uw BMW iX M60 overal en altijd opladen! Deze set bevat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

Onze adapters van de 3-delige set maken de aansluiting van de go-e oplader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een volledige adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op dat moment wordt gebruikt.

De adapters in de set zijn ook compatibel met de go-e lader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW iX M60

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden binnen Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische wagens die {binnen|in Europa beschikbaar zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.