Hoe Kies Ik De Beste Laadpaal Voor Een BMW i7 xDrive60?

Op zoek naar een slimme laadpaal of wallbox voor jouw BMW i7 xDrive60? Als je een laadpaal thuis wil installeren om je BMW i7 xDrive60 zo voordelig en makkelijk mogelijk op te laden ,dan wil je dat jouw laadpaal beantwoordt aan enkele eisen:

✅ Een slimme laadpaal laadt altijd aan het zuinigste tarief, de oplader weet op welk moment hij moet overgaan tussen energie van zonnepanelen of de energie van het net. Zo is jouw wagen altijd opgeladen aan het meest voordelige tarief. Een go-e laadpaal + go-e controller zorgt ervoor dat jouw laadpaal weet wanneer er een teveel aan energie voorradig is van jouw zonnepanelen. In plaats van die overbodige energie terug naar het net te sturen, gaat de go-e controller ervoor zorgen dat hij louter die elektriciteit gebruikt om jouw BMW i7 xDrive60 op te laden. Win-Win situatie dus.

✅ Zorg ervoor dat jouw laadpaal voor thuis niet louter bruikbaar is om jouw bestaande BMW i7 xDrive60 op te laden, maar denk ook vooruit de toekomst in. Een goede laadpaal voor je elektrische auto is compatibel met alle merken. Zo moet je binnen verscheidene jaren niet van laadpaal te veranderen wanneer je een nieuwe auto aankoopt.

✅ Kies voor een mobiele lader! De go-e oplader Gemini Flex kan je waar dan ook naartoe nemen, naar het werk, op reis, naar familie, …. Waar je ook bent, met een simpel stopcontact in de buurt kan je al meteen je BMW i7 xDrive60 opladen.

De go-e Gemini Flex mobiele wallbox is door Autobild en P3 verkozen tot beste oplader op de markt voor alle auto’s van BMW i7 xDrive60!

go-e wallbox Gemini Flex voor BMW i7 xDrive60

De go-e oplader Gemini flex is een hoogontwikkelde wallbox die ontwikkeld is voor het laden van zowel elektrische voertuigen als plug-in hybride wagens, toepasselijk voor zowel binnen- als buitengebruik. De go-e Gemini flex is passend met alle series van BMW i7 xDrive60 en is verkrijgbaar met een laadcapaciteit van 11 kW of 22 kW. Deze mobiele oplader wordt verrijkt met diverse handige functies via de go-e app, voor een nog comfortabelere laadervaring.

 • Prijs-prestatiewinnaar 2023 van Auto Bild en P3
 • Beste score in de wallboxtest van Haus & Garten
 • Eenvoudig plaatsen zonder elektricien
 • Fabrieksgarantie: 36 maanden

Een Laadpaal voor Thuis en Onderweg? Handig Toch!

Laat ons eerlijk wezen, het merendeel BMW i7 xDrive60 eigenaar zullen hun elektrische wagen thuis opladen of op het werk. Gewoon omdat de kans tot laden niet altijd aanwezig is. En net hiervoor is onze go-e oplader Gemini flex een wallbox welke in maar enkele seconden kan worden omgebouwd tot een draagbaar laadstation. Met de adapter Gemini Flex naar meerdere huishoudstekkers kan je zelfs je wagen laden aan eender welk stopcontact thuis of op uitstap.

Overal makkelijk en slim laden met een go-e oplader!

✅ Plug & Play: Sluit de go-e lader aan, verbind deze met jouw BMW i7 xDrive60 en het laden start automatisch.

✅ Toepasselijk op Alle Auto’s: De go-e laders laden alle elektrische wagens en plug-in hybrides op die in Europa geregistreerd zijn.

✅ Totale Controle via de App: In de go-e oplader app kan je elk detail van de laadstatus waarnemen en zo nodig bijstellen.

✅ Veilig in Gebruik: Je laadstation beheert het elektriciteitsverbruik indien nodig naar beneden of schakelt bij een stroomstoring geheel uit.

✅ Snel en Makkelijk ladenOpladen: Pas de hoeveelheid stroom, de snelheid en de tijd van het laden en andere parameters aan je persoonlijke behoeften aan.

✅ Handige Bediening: Onze go-e opladers voor elektrische auto’s zijn zeer compact en simpel te bedienen met of zonder app.

Combineer Uw Wallbox met Onze go-e Controller! Deze Slimme Controller Selecteert de Meest Geschikte Laadtijden om Geld en Energie te Besparen!

Met de go-e Controller krijgt u de mogelijkheid om uw BMW i7 xDrive60 nog goedkoper, veiliger en duurzamer op te laden in combinatie met een go-e wallbox

De go-e Controller zal ervoor zorgen dat overbodige energie van uw zonneinstallatie wordt gebruikt om elektrische voertuigen op te laden. Met die methode haalt u het maximale opbrengst uit uw investering in een PV-systeem omdat u uw eigen verbruik verhoogt. Dankzij dynamisch belastingsbeheer voorkomt de go-e Controller overbelasting van uw huisaansluiting door de laadcapaciteit voor elektrische wagens en plug-in hybrides die zijn aangesloten op go-e opladers zelfstandig te verkleinen als pieken in de belasting worden gedetecteerd en zo vlug mogelijk weer te verhogen.

 • Fotovoltaïsch overschot opladen om uw eigen verbruik te verfijnen
 • Dynamisch laadbeheer ter beveiliging tegen stroomuitval
 • Energiemonitoring
 • Garantie van de fabrikant: 2 jaar

Dankzij Onze go-e Adapterset Kan U Overal en Altijd Laden!

Dankzij deze adapterset kunt u uw BMW i7 xDrive60 overal en altijd laden! Deze set omvat adapters voor 3 diverse stopcontacten.

De adapters van de 3-delige set maken de connectie van de go-e lader Gemini flex 22 kW op deze stopcontacten mogelijk:

 • CEE rood 16 A (draaistroom)
 • CEE blauw 16 A (campingstekker)
 • Huishoudelijk stopcontact

Met een uitgebreide adapterset kan u uw elektrische auto altijd en overal opladen, ongeacht wat voor stopcontact er op die plaats beschikbaar is.

De adapters in de 3-delige set zijn ook aansluitbaar met de go-e oplader HOME+ 22 kW.

Type 2 Laadkabels Geschikt Voor BMW i7 xDrive60

Type 2 laadkabels voor elektrische wagens zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is bruikbaar voor bijna alle elektrische voertuigen welke {binnen|in Europa te verkrijgen zijn, met name diegene met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.

Type 2 laadkabels in verschillende kleuren en lengtes

Type 2 laadkabels voor elektrische auto’s zijn de standaard geworden in Europa. De type 2 laadkabel is geschikt voor bijna alle elektrische auto’s die in Europa verkrijgbaar zijn, namelijk die met een type 2-aansluiting en laadstations met een type 2-aansluiting.